Frågor & Svar

Finner du inte svaret på din fråga här nedan så är du välkommen att maila: Support@vipmonkey.se

Var kan jag få tag på VIP Monkey?

Du kan ladda ner och installera VIP Monkey från App Store eller Google Play.

Vad kostar VIP Monkey?

Att ladda ner VIP Monkey och skapa ett konto är helt gratis. Köp kan göras inuti appen.

Kan vem som helst ha och använda VIP Monkey?

Ja, vem som helst med en smartphone kan använda appen. Sedan är det upp till det enskilda evenemanget vilka förutsättningar som gäller.

Hur använder jag VIP Monkey?

Du använder appen istället för att ta med dig fysiska biljetter och kort i plånboken. Allt du behöver göra i entrén är att ta upp mobilen och visa upp QR-koden som är kopplat till din biljett eller kort tillsammans med ID-handling.

Hur kommer jag igång med VIP Monkey?

Först laddar du ner VIP Monkey och installerar appen i din telefon. Är det första gången du använder appen, måste du registrera ett konto. Klicka då på ”Jag vill registrera mig” längst ner på inloggningssidan. Har du redan ett konto så loggar du med e-post och lösenord alternativt via Facebook, beroende på hur du registrerade dig första gången.

Hur hittar jag i VIP Monkey?

Menyn:

Startsida: Tar dig till startsidan, var du än är i appen.

Lägg till kort: Här går du in för att aktivera ett kort eller en rabatt med hjälp av en kod som du har erhållit via e-post, sms eller trycksak.

Shop: Här kan du köpa biljetter, prenumerera på kort eller ta del av andra erbjudanden som du inte har fått en kod till.

Inställningar: Min profil – här kan du se och uppdatera dina kontouppgifter. För att du ska kunna utnyttja VIP Monkey fullt ut och ha nytta av de produkter och tjänster som erbjuds, så är det viktigt att dessa uppgifter är uppdaterade och aktuella.

Mina köp – här kan du se dina genomförda köp och/eller prenumerationer.

Mina betaluppgifter – här lägger du in och eventuellt uppdaterar dina kortuppgifter för att möjliggöra köp av biljetter och liknande. Betalningarna sker vi Stripe, vars villkor du kan läsa här: https://stripe.com/connect/account-terms

Var finner jag mina kort och biljetter?

Längre ner på startsidan ser du de kort och biljetter som du redan har erhållit eller köpt. För att lägga till kort eller biljett, Klicka på den gröna kundvagnen uppe i högra hörnet för att se vilka kort eller biljetter som finns tillgängliga. Klicka sedan på respektive kort eller biljett för att se vad som gäller och för att använda dem i entrén.

Hur fungerar det i entrén?

På väg fram till entrén tar du fram det aktuella kortet eller biljetten och väljer ”Visa QR-kod?”. Koden visar du sedan upp tillsammans med din ID-handling så att den kan scannas och kontrolleras mot VIP Monkeys databas.

Får jag något mer som användare av VIP Monkey?

Ja, baserat på din ålder och de evenemang som du har registrerat i appen, så kommer du att få utvalda nyhetsbrev till din e-post, utvalda sms till din telefon, och även så kallade pushmeddelanden i själva appen. Där kommer du ha möjlighet att ta del av ytterligare erbjudanden och senaste nytt kring de evenemang som finns i VIP Monkey.

Kan jag när som helst avsluta mitt VIP Monkey-konto?

Ja, du kan alltid avsluta ditt konto, dock kommer ett eventuellt månadsabonnemang att löpa vidare under den innevarande månaden. Du erhåller alltså inte någon återbetalning för resterande del av månaden.