Affärsutvecklare

VIP-Monkey AB söker nu en affärsutvecklare som ska ansvara för att skapa och utveckla bolagets affärer samt vara delaktig i utvecklandet av bolagets produktportfölj.

Vip-Monkey AB är ett IT-företag som tillhandahåller en konsumenttjänst som gör evenemang mer tillgängliga för besökare och lättare att administrera för arrangörer. Basen är ett komplett CRM-system som hjälper arrangörer med försäljnings- och marknadsföring vilket skapar förutsättningar för lönsamma evenemang. Försäljning och kommunikation med besökare sker via vår Vip Monkey app och via digitala marknadsföringskanaler. Genom vår app Vip Monkey Business och vår Vip Monkey Business webb kan arrangörens användare själv hantera sina events och evenemang. Vi har en mycket stark tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige för restauranger, nattklubbar, högskolor/universitet samt gymnasieskolor.

Vår vision är att skapa ett enkelt och intelligent system som skall få stor spridning i Sverige och internationellt. Ett system där det svåra är enkelt och intuitivt så att alla, oavsett förkunskap eller storlek, tjänar på att använda systemet och rekommenderar det till andra. Vi strävar efter att arbeta nära våra användare och kunder och att aktivt lära av deras behov och dela med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Vem är du?

Vi söker en nyfiken, kreativ och strukturerad person som gillar att arbeta med mycket frihet under ansvar. Vi vill att du delar vår filosofi om att göra det svåra enkelt, att minimera klick i en användarmiljö och ständigt ser med ett kritiskt och kreativt öga på utvecklingen av våra affärer och produktportfölj.

Tjänsten omfattar att fortsätta utveckla vår affärsplan, vara delaktig och drivande i utvecklingsprocessen av våra appar, försäljning/key account, marknadsföring, felsökning, apptestare, att hålla ihop organisationen samt löpande ekonomirapportering och support/kontakter med nyckelkunder.

Tycker du detta låter intressant och passar in på just dig? Tveka inte att höra av dig!

Övrig information

  • Start: omgående alt. efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Halmstad
  • Rekryteringsprocessen sker löpande

Ansökan skickas till info@vipmonkey.se