Remote utvecklare

VIP-Monkey  AB  söker  nu  en eller flera  Remote-utvecklare för  att  tillsammans med övriga teamet vidareutveckla vår stack. Vår backend är utvecklad i PHP med MongoDB för datalagring. Vår frontend består av flera webbgränssnitt och Android samt iOS appar byggda med Angular. Driftsmiljön består idag av Docker-containrar i en Kubernetes miljö.

Du kommer att vara en teamet som ansvara för att utveckla och underhålla Vip Monkey och dess produktportfölj. Ni kommer tillsammans arbeta i i projekt och med tydligt definierade delmål för att tillsammans utveckla och underhålla allt från användargränssnitt, api:er, databaser och vår driftmiljö.

Oavsett om du är Frontend-, Backend-, Junior- eller Senior-utvecklare, så har vi en plats för dig.

Vem är du?

Vi söker en strukturerad person som gillar att mycket frihet under ansvar. Vi vill att du precis som vi älskar att göra det svåra enkelt och vi ser gärna att du är som person delar vår filosofi om att minimera klick och ständigt ser med ett kritiskt och kreativt öga på utvecklingen av vår produktportfölj. Du kommer att jobba självständigt med uppbackning från vårt team av utvecklare och designers som finns där för att hjälpa varandra till att uppnå våra gemensamt uppsatta mål.

Passar detta in på just dig? Tycker du det låter intressant? Hör av dig!

Om VIP-Monkey AB

Vip Monkey är ett mjukvaruföretag som utvecklar ett CRM-System med inbyggt försäljnings- och marknadsföringssystem. Försäljning och kommunikation sker via våra appar Vip Monkey och Vip Monkey Business. Detta administreras av kunden själv via Vip Monkey Business webb. Utöver våra egenutvecklade verktyg arbetar vi aktivt med att införliva marknadsledande verktyg för kommunikation i vår plattform.

Vår vision är att skapa ett enkelt och intelligent system. Ett system där det svåra är enkelt och intuitivt så alla oavsett förkunskap eller storlek tjänar på att använda systemet. Vi strävar att arbeta nära våra kunder och aktivt lära av deras behov och dela med oss av våran kunskap och erfarenhet.

Övrig information

  • Start: omgående alt. efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Valfri
  • Rekryteringsprocessen sker löpande

Ansökan skickas till info@vipmonkey.se