Front End-utvecklare

VIP-Monkey  AB  söker  nu  en eller flera Frontend-utvecklare för  att  tillsammans med övriga teamet vidareutveckla vår produktportfölj. Vår frontend består av flera webbgränssnitt och Android samt iOS appar byggda med Angular.

Du kommer att vara en i teamet som ansvara för att vidareutveckla och underhålla Vip Monkey och dess produkter. Ni kommer tillsammans arbeta för att utveckla och underhålla våra användargränssnitt. Med möjlighet att påverka våra api:er, databaser och driftmiljö.

Krav

 • Goda kunskaper i HTML, CSS & Javascript
 • Kunskaper om enhets- och systemtester
 • Bekväm med distribuerad versionshantering (Git)
 • Skriver och talar Svenska och Engelska flytande

Meriterande

 • Kunskap om Sass och scss
 • Erfarenhet av att använda Phonegap
 • Erfarenhet av Native iOS & Android utveckling
 • Involverad i ett eller flera open source projekt

Vem är du?

Vi söker en hungrig person som älskar att utvecklas, så väl på arbetet som personligt. Vi älskar att göra det svåra enkelt och vi ser gärna att du är som person delar vår filosofi om att minimera klick och ständigt se med ett kritiskt och kreativt öga på utvecklingen av vår produktportfölj. Du kommer att jobba i ett team med människor som älskar att utvecklas och där vi hjälper varandra till att uppnå våra gemensamt uppsatta mål.

Är du introvert eller extrovert? Älskar du soffan mer än löpspåret? Spelar ingen roll för oss. Vi tror på att varje person har en unik personlighet och historia och att det är i våra skillnaderna som magin skapas, därför är vi väldigt intresserade av att träffa dig just dig.

Tycker du det låter intressant? Hör av dig!

Om VIP-Monkey AB

Vip Monkey är ett mjukvaruföretag som utvecklar ett CRM-System med inbyggt försäljnings- och marknadsföringssystem. Försäljning och kommunikation sker via våra appar Vip Monkey och Vip Monkey Business. Detta administreras av kunden själv via Vip Monkey Business webb. Utöver våra egenutvecklade verktyg arbetar vi aktivt med att införliva marknadsledande verktyg för kommunikation i vår plattform.

Vår vision är att skapa ett enkelt och intelligent system. Ett system där det svåra är enkelt och intuitivt så alla oavsett förkunskap eller storlek tjänar på att använda systemet. Vi strävar att arbeta nära våra kunder och aktivt lära av deras behov och dela med oss av våran kunskap och erfarenhet.

Övrig information

 • Start: omgående alt. efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Slottsmöllan Halmstad
 • Rekryteringsprocessen sker löpande

Ansökan skickas till info@vipmonkey.se