Senior Fullstack-utvecklare

VIP-Monkey  AB  söker  nu  en  fullstack-utvecklare för  att  vidareutveckla vår stack. Vår backend  är utvecklad i PHP med MongoDB för datalagring. Vår frontend består av flera webbgränssnitt och Android samt iOS appar byggda med Angular. Driftsmiljön består idag av Docker-containrar i en Kubernetes miljö.

Dina ansvarsområden kommer vara att utveckla och underhålla VIP Monkeys stack, vilket innebär arbete med användargränssnitt, api:er, databaser och driftsmiljö.

Krav

 • Goda kunskaper i PHP och kännedom om MongoDB
 • Goda kunskaper i HTML, CSS & Javascript
 • Erfarenhet av continuous integration
 • Kunskaper om enhets- och systemtester
 • Bekväm med distribuerad versionshantering (Git)
 • Skriver och talar Svenska och Engelska flytande

Meriterande

 • Mångårig erfarenhet av PHP-utveckling
 • Kunskap om Sass och scss
 • Erfarenhet av att använda Phonegap
 • Erfarenhet av Native iOS & Android utveckling
 • Erfarenhet av Google Kubernetes Engine
 • Involverad i ett eller flera open source projekt

Vem är du?

Vi söker dig som tar stolthet i att göra det komplicerade enkelt. Du älskar att vara med och driva idéer och tankar framåt. Du lever för att minimera onödiga klick. Du gillar att få andra människor att bli bättre genom din unika kompetens. Vi värdesätter en person som säger vad den tycker, kommer med ett kreativt och kritiskt tänkande. En person som alltid ser möjligheter till förbättringar i alla led.

Är du denna person? Då ser både din och Vip Monkeys framtid ljus ut.

Om VIP-Monkey AB

Vip Monkey är ett mjukvaruföretag som utvecklar ett CRM-System med inbyggt försäljnings- och marknadsföringssystem. Försäljning och kommunikation sker via våra appar Vip Monkey och Vip Monkey Business. Detta administreras av kunden själv via Vip Monkey Business webb. Utöver våra egenutvecklade verktyg arbetar vi aktivt med att införliva marknadsledande verktyg för kommunikation i vår plattform.

Vår vision är att skapa ett enkelt och intelligent system. Ett system där det svåra är enkelt och intuitivt så alla oavsett förkunskap eller storlek tjänar på att använda systemet. Vi strävar att arbeta nära våra kunder och aktivt lära av deras behov och dela med oss av våran kunskap och erfarenhet.

Övrig information

 • Start: omgående alt. efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Slottsmöllan Halmstad
 • Rekryteringsprocessen sker löpande

Ansökan skickas till info@vipmonkey.se